30 godina Dža ili Bu u Nišu

Dža ili Bu ce nastupiti u petak, 17.marta od 22 sata u niskom klubu Feedback.             Bend ?e ovom prilikom sa niškom publikom proslaviti 30 godina postojanja i istovremeno promovisati novi album “SEDMA SILA”.

Ovim albumom bend je ucvrstio svoju poziciju u samom vrhu domace rock n’ roll scene, obzirom da je isti izabran za ALBUM GODINE u emisiji Rok Godišnjak radija BEOGRAD 202, dok je pesma “GASIO SAM MRAK” izabrana za HIT GODINE od strane slušalaca istog radija.Pored pomenute pesme,sa albuma su se izdvojile i pesme “Diktatore” (koja ima skoro 200.000 pregleda na youtube-u), “Odiseja”, “Globalni gradjanin”, “Crno sunce” (pesma snimljena sa Nikolom Vranjkovicem i proglašena za HIT DANA dana radija BEOGRAD 202), kao i nova verzija starog hita “Živeo Staljin”. Za album je snimljeno cak 6 spotova!

Pred niški koncert, peva? i frontmen benda, Nebojša Simeunovi?-Sabljar je poru?io:” Veoma mi je drago što cemo u godini jubileja, kada proslavljamo 30 godina rada,svirati u Nišu. Niš smo uvek smatrali za naš drugi dom, jer smo u tom gradu imali najviše koncerata posle Beograda.Secam se,recimo, da nam 2012. godine kada smo svirali sa Atheist Rapom na Pravnom, publika nije dala da sidjemo sa bine, a za ovaj grad me vezuju i mnoge druge lepe uspomene. Stariji se sigurno secaju i naše možda najbolje svirke na tvrdjavi pre Partibrejkersa. Za sve ove godine postojanja stekli smo puno prijatelja i veoma dragu i odanu publiku u Nišu, tako da ovom prilikom pozivam sve njih i sve one koji su tokom poslednjih 30 godina odrastali uz Dža ili Bu da dodju 17.marta na naš koncert u Feedbacku i sa nama proslave naš 30-ti rodjendan. Voli vas vaš Dža ili Bu!”Feedback 17.mart - 22h